Carmen Bruma iti spune cand poti sa mananci desert fara sa te ingrasi!

Exista 3 momente in care poti sa mananci desertul tau favorit ( in cantitati rezonabile), fara teama ca se va depune sub forma de grasime. Acestea sunt:
1. DIMINEATA cand metabolismul functioneaza la capacitate maxima
2. INAINTE DE ANTRENAMENT poti sa mananci o prajitura, inghetata sau o felie de tort, pentru ca organismul tau nu o va trimite la departamentul „Provizii” :) , ci o va folosi
3. IMEDIAT DUPA ANTRENAMENT este momentul ei favorit cand se poate „recompensa” cu orice! :)



Saptamana aceasta, dupa o alergare lunga, Carmen Bruma si-a pregatit o inghetata din pepene galben senzationala. A folosit storcatorul prin presare la rece Kuvings care are o sita speciala pentru inghetata, pe langa cele pentru sucuri si smoothie.
Iata reteta:  
INGREDIENTE
-1 pepene galben ( 300-400 g dupa ce a fost curatat)
-200 g iaurt grecesc ( 10% grasime)
-3 linguri de miere
-1 varf de lingurita de sofran
-Cateva nuci , stafide, bucatele de banana pt decor

Pepenele galben se curata si se tine la congelator 1 ora. Se introduc pe rand bucatile de pepene inghetat in Storcator cu presare la rece Kuvings online, apoi se adauga iaurtul grecesc, mierea si sofranul. Se pastreaza la congelator inca 30 de minute.
Alte recomandari:
3S - Sanatoasa, Supla, Satula este programul creat special pentru tine! Un program complet si foarte eficient ce te va ajuta sa slabesti, sa iti formezi deprinderi sanatoase, sa iti tonifiezi musculatura si, nu in ultimul rand, iti va demonstra ca si tu poti!
In carte gasesti foarte multe sfaturi utile despre alimentatie si dieta plus meniul complet pentru 42 de zile - simplu si necostisitor. Iti va schimba viata! Vei uita ce este foamea si vei scapa de frustrari, deoarece vei manca de 3 ori pe zi, plus 2 gustari.
Pe DVD ai 5 antrenamente diferite, de maxim 15 minute fiecare, plus 5 minute incalzire si 5 minute stretching. Iti vei lucra tot corpul intr-un sfert de ora, fara sa pleci de acasa si fara sa
pierzi ore intregi in trafic sau la sala, asteptand sa se elibereze aparatul preferat. Bineinteles ca nu lipsesc indicatiile despre cum sa executi corect antrenamentele, practic te asist pe toata perioada exercitiu lui.
De fapt, prin intermediul acestui program iti dezvalui formula mea castigatoare, cu ajutorul careia am scapat de aproximativ 30 de kilograme si prin care ma mentin de aproape 20 de ani:
Sanatoasa, Supla, Satula.
Iti urez succes si o SuperSilueta in doar 6 saptamani!“ - Carmen Bruma

Comentarii

Postări populare