Te-ai saturat sa il vezi pe cel mic mereu racit?

Noi am gasit solutia: cel mai bun inamic al nasului racit este Forever Garlic-Thyme (usturoi cu cimbrisor)!
  • Este un antioxidant puternic
  • Este sub forma de capsule gelatinoase inodore pentru cei mici pretentiosi la mirosuri "necunoscute"
  • Apără organismul împotriva radicalilor liberi
  • Favorizează transformarea lipidelor în energie
  • Este absolut miraculos! Convinge-te!
Forever Garlic usturoi cu cimbrisor

Prezentare generala

Utilizarea usturoiului şi a cimbrului în alimentaţie datează de mii de ani. Un papirus din Egiptul Antic (1500 î.Hr.) menţionează 22 de utilizări curative ale usturoiului. Astăzi, ştiinţa ne dezvăluie modul de acţiune al acestor plante. Forever Garlic-Thyme combină usturoiul şi cimbrul, doi antioxidanţi foarte puternici, într-un supliment nutritiv cu efecte benefice asupra menţinerii sănătăţii. Dacă usturoiul este tăiat sau zdrobit, enzimele sale întră în acţiune, producând un agent antioxidant puternic. Studiile au arătat că ceilalţi compuşi ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie şi apără organismul împotriva radicalilor liberi. Capsulele gelatinoase inodore de Garlic-Thyme mai conţin ajoene (sulf organic) cu proprietăţi benefice pentru organism şi lecitină, care ajută la emulsionarea lipidelor. Usturoiul mai conţine germaniu, un microelement care poate stimula sistemul imunitar, şi seleniu, un microelement antioxidant. Cimbrul conţine antioxidanţii tanin, fenol şi timol (saponine). Alte substanţe nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, complexul vitaminei B şi vitamina C.
Sanatatea copilului tau este cea mai importanta, poti sa te convingi chiar azi de benefiiile usturoiului si ale cimbrisorului pentru sanatatea cailor respiratorii ale copilului tau, eu am incercat la ai mei si am fost uimita de rezultate! Dar atentie: nu orice usturoi, majoritatea variantelor din comet sunt suplimente obtinute sintetic! In cele de la Forever gasesti chiar usturoi si cimbrisor intr-o forma foarte aproape de cea naturala, ai au gasit acest secret!
Vei vedea ca dupa cateva zile nasul incepe sa functioneze din ce in ce mai bine, abundenta mucozitatilor va scadea dupa o saptamana de Forever Garlic-Thyme. Pretul este de 91.87 RON, TVA inclus .
si copilul tau va fi mai putin mucios :)
 

Comentarii

Postări populare